Receptideeën voor jou
Jalapeno Hot Sauce (ideaal voor beginners)
door The Chilli Guru op Mar 14, 2022
Ingrediënten
Jalapeño - 1kg
Water - 280 ml
Cider Azijn - 330 ml
Zout - 80 g
Komkommer - 80 g
Demerara-suiker - 80 g
Verse Knoflook - 120g
Optioneel: komijn (poeder) - 20 g
Methode
- Ontstel en was je jalapeños en wortel. Hak grof met een mes of keukenmachine.
- Voeg het water en de azijn toe en mix tot een gladde massa (of de gewenste textuur).
- Voeg alle andere ingrediënten toe en integreer volledig.
- Verwarm tot boven de 85 graden C (Onmiddellijke aflezing - we raden aan om een Thermapen te gebruiken)
- Steriliseer je potten (zie ons artikel over het maken van hete saus)
- Verpak terwijl het warm is - boven 80 graden C en sluit ook af.
gerelateerde artikelen